Fotograaf Groningen
Welkom bij Maarten de Kok Fotografie, uw fotograaf in Groningen en omgeving voor bedrijven en particulieren. Kenmerkend voor mijn werkwijze is een grondige voorbereiding en oog voor detail. Zo krijgt u de foto die u zoekt.
Fotografie voor bedrijven
Uw doel is het uitgangspunt. Niets meer en niets minder. Helder advies, duidelijke afspraken en snelle resultaten. Dat mag u verwachten van bedrijfsfotografie door Maarten de Kok
Op de pagina Fotografie voor bedrijven treft u uitgebreide informatie en diverse voorbeelden. Ik beschik over een eigen studio in Groningen en ben inzetbaar in de ruime omgeving van Groningen.
Fotografie voor particulieren
Een persoonlijke benadering van uw particuliere fotografie opdracht is wat u van mij mag verwachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan woningfotografie wanneer u uw huis wilt verkopen. Of een mooi portret van uzelf, uw gezin of vriendengroep. Dat kan in mijn studio in Groningen, bij u thuis, of op locatie. Vanzelfsprekend bent u voor uw huwelijksreportage ook bij Maarten de Kok Fotografie aan het juiste adres.
Op de pagina Fotografie voor particulieren treft u uitgebreide informatie en diverse voorbeelden.
Foto’s in zeer hoge resolutie
Vanaf nu is het mogelijk om foto’s in een zeer hoge resolutie van maar liefst 35 megapixels te krijgen. Ideaal voor gedetailleerde vergrotingen van twee meter, of zelfs nog meer!
Back to Top